Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Adevarata Biblie! 
Autor Mesaj
Membru Junior
Avatar utilizator

Membru din: 21 Mar 2011, 13:10
Mesaje: 2
Mesaj Adevarata Biblie!
Dumnezeu a permis ingerilor cazuti sa se incarneze in Atlantida ca oameni, dar au ajuns din ce in ce mai rai. Atunci cei 4 trimisi ai lui Dumnezeu le-au predicat iubirea si bunatatea, dar au fost ucisi cu bestialitate de acestia.
Dumnezeu i-a inviat din morti pe trimisi doar pentru a ii determina pe luciferieni sa se intoarca. Acestia insa au cazut si mai rau.
Atunci Dumnezeu a hotarat distrugerea Atlantidei.

Multi luciferieni s-au rugat in lumea astrala la Dumnezeu sa le mai dea inca o sansa. Dumnezeu le-a permis atunci sa se incarneze pe pamantul actualului Israel. De aceea au avut ei mereu revelatia poporului ales. Insa au ratacit din nou pentru ca nu au recunoscut realitatea: sunt intr-adevar ingeri, dar cazuti, iar ceilalti oameni sunt demoni. In loc sa se indrepte au inceput sa acumuleze sentimente de superioritate, marind in acest fel caderea si ratacirea pentru care oricum fusesera alungati de Dumnezeu din straturile superioare ale astralului.

Atunci a hotarat IISUS sa coboare la ei doar pentru a ii salva, intr-o incercare de a le arata numai iubire, bunatate si iertare. L-a trimis pe Ioan Botezatorul ca sa ii pregateasca calea. Nu l-au primit pe IISUS si l-au rastignit in mod barbar, pentru ca propovaduia ceea ce ei nu erau pregatiti sa auda.

IISUS le-a dat de inteles pe limba lor ca nu exista popor ales, ca Imparatia Cerurilor este in inima omului si nu este o imparatie omeneasca cum asteptatu ei (si cum asteapta si astazi) ca Dumnezeu este Tatal Nostru al tuturor oamenilor si ca oamenii sunt egali in fata lui Dumnezeu si a Imparatiei Sale, ca sistemul social care imparte oamenii in bogati si saraci e nedrept si nu e condus dupa Legea lui Dumnezeu.

Un asemnea mesaj revolutionar nu a putut fi acceptat, iar Cel care le-a lovit doctrina lor in moalele capului a fost batjocorit si rastignit cu bestialitate. Chiar si dupa 2000 de ani de prigoana ei continua sa IL batjocoreasca.

Dumnezeu insa are planul Lui si e stabilit de mult. Tirania lor va pieri si ei vor pieri din lume. Dumnezeu a hotarat sfarsitul luciferienilor.

Chiar si Mahomed a realizat ca multe versete biblice din Scriptura au fost modificate de rabinii care au pus scrierile pe seama lui Moise.

Exista 9 trepte in lumea astrala. Primele 4 sunt mai cenusii, dar tot sunt mai bune ca viata de pe Pamant. De la nivelul 4 in sus si pana la 9 se regaseste adevaratul Rai. La nivelul 9 se afla doar IISUS, Maica Domnului, Ingerii, Sfintii.
Moise se afla la nivelul 1. Tot este mai bine ca pe Pamant, dar nu e grozav.

Dupa cele 9 nivele incepe sfera de opal. Foarte putini au acces la informatiile de acolo. Cert este ca acolo se afla acum Adevarata Biblie care va fi data omenirii de catre Tatal Ceresc.
Aceasta Biblie nu va mai fi alterata de modificarile oamenilor.

In Adevarata Biblie avem:
- Dumnezeu este prezentat in adevarata Sa esenta: BUN, IUBITOR NECONDITIONAT, IERTATOR, MINUNAT, INTELEPT, ATOTPUTERNIC.
Nu v-a mai fi prezentat in maniera dura, tiranica, care favorizeaza sionismul (generand astfel antisemitism), nu va mai indemna oamenii ca pe niste soldatei la razboi ca in Vechiul Testament pentru cucerirea unor teritorii unde curge lapte si miere, nu va mai porunci lui Moise sa treaca cetati intregi prin sabie - inclusiv femei, copii, batrani, animale si sa le jefuiasca.
Dumnezeu nu va mai fi prezentat ca generand frica si implicit ura.
Nu exista Mania Domnului sau urgia Sa sau iutimea Urgiei/Maniei Sale.
Nu va pedepsi dupa dreptatea /Lege o fiinta care incalca perfectiunea in orice moment.
- Nu vor exista razboaie in "numele Domnului Dumnezeu" cum exista in Biblia actuala;
- Nu vor mai exista crime, incesturi, genociduri:

Deuteronom 20:

10. Când te vei apropia de cetate ca s-o cuprinzi, fă-i îndemnare de pace.
11. De se va învoi să primească pacea cu tine şi-ţi va deschide porţile, atunci tot poporul ce se va găsi în ea îţi va plăti bir şi-ţi va sluji.
12. Iar de nu se va învoi cu tine la pace şi va duce război cu tine, atunci s-o înconjuri.
13. Şi când Domnul Dumnezeul tău o va da în mâinile tale, să loveşti cu ascuţişul sabiei pe toţi cei de parte bărbătească din ea.
14. Numai femeile şi copiii, vitele şi tot ce este în cetate, toată prada ei să o iei pentru tine şi să te foloseşti de prada vrăjmaşilor tăi, pe care ţi i-a dat Domnul Dumnezeul tău în mână.
15. Aşa să faci cu toate cetăţile care sunt foarte departe de tine şi care nu sunt din cetăţile popoarelor acestora.
16. Iar în cetăţile popoarelor acestora pe care Domnul Dumnezeul tău ţi le dă în stăpânire, să nu laşi în viaţă nici un suflet;
17. Ci să-i dai blestemului: pe Hetei şi pe Amorei, pe Canaanei şi Ferezei, pe Hevei, pe Iebusei şi pe Gherghesei, precum ţi-a poruncit Domnul Dumnezeul tău,
18. Ca să nu vă înveţe aceia să faceţi aceleaşi urâciuni pe care le-au făcut ei pentru dumnezeii lor şi ca să nu greşiţi înaintea Domnului Dumnezeului vostru.


Deuteronom 3:
1. "Ne-am întors apoi de acolo si am mers catre Vasan, însa ne-a iesit înainte cu razboi Og, regele Vasanului, la Edrei, cu tot poporul sau.
2. Dar Domnul mi-a zis: Nu te teme de el, caci îl voi da în mâinile tale pe el si tot poporul lui si tot pamântul lui, si vei face cu el ce-ai facut cu Sihon, regele Amoreilor, care a trait în Hesbon.
3. Domnul Dumnezeul nostru a dat în mâinile noastre si pe Og, regele Vasanului, cu tot poporul lui, si noi l-am batut, încât nimeni de la ei n-a ramas viu.
4. În vremea aceea am luat toate cetatile lui, ca n-a fost cetate pe care sa n-o luam de la ei. Am luat saizeci de cetati, toata latura Argob, tara lui Og al Vasanului.
5. Toate cetatile acestea erau întarite cu ziduri înalte, cu porti si cu încuietori, afara de cetatile neîntarite care erau foarte multe.
6. Si le-am nimicit, cum facusem si cu Sihon, regele Hesbonului, pierzând fiecare cetate cu barbati, femei si copii.
7. Iar toate vitele si cele jefuite prin cetati ni le-am luat ca prada.


Numeri 25:

1. Atunci s-a aşezat Israel în Sitim, dar poporul a început să se spurce, păcătuind cu fetele din Moab.
2. Că acestea îi chemau la jertfele idolilor lor şi mânca poporul din acele jertfe şi se închina la dumnezeii lor.
3. Aşa s-a lipit Israel de Baal-Peor, pentru care s-a aprins mânia lui Dumnezeu asupra lui Israel.
4. Şi a zis Domnul către Moise: "Ia pe toate căpeteniile poporului şi le spânzură de copaci pentru Domnul înainte de asfinţitul soarelui, ca să se abată de la Israel iuţimea mâniei Domnului".
5. Atunci a zis Moise către judecătorii lui Israel: "Ucideţi fiecare pe oamenii voştri care s-au lipit de Baal-Peor".

6. Dar iată oarecare din fiii lui Israel a venit şi a adus între fraţii săi o madianită, în ochii lui Moise şi în ochii întregii obşti a fiilor lui Israel, când plângeau ei la uşa cortului adunării.
7. Atunci Finees, fiul lui Eleazar, fiul preotului Aaron, văzând aceasta, s-a sculat din mijlocul obştii şi, luând în mână lancea sa,
8. A intrat după israelit în sălaş şi i-a străpuns pe amândoi, pe israelit şi pe femeie, în pântece; şi a încetat pedepsirea fiilor lui Israel.
9. Cei ce au murit de pedeapsa aceasta au fost douăzeci şi patru de mii.

16. Şi a grăit Domnul cu Moise şi a zis: "Vorbeşte fiilor lui Israel şi le zi:
17. Socotiţi pe Madianiţi duşmanii voştri şi omorâţi-i, bateţi-i, că s-au purtat cu voi duşmănos întru vicleşugul lor,
18. Ademenindu-vă cu Peor şi cu Cozbi, sora lor, fiica unei căpetenii a Madianiţilor, care a fost ucisă în ziua urgiei celei pentru Peor".Numeri 31:

1. Apoi a grait Domnul cu Moise si a zis:
2. "Razbuna pe fiii lui Israel împotriva Madianitilor, si apoi te vei adauga la poporul tau".
3. Iar Moise a grait poporului si a zis: "Înarmati dintre voi oameni pentru razboi, ca sa mearga împotriva Madianitilor si sa savârseasca razbunarea Domnului asupra Madianitilor.
7. Si au lovit ei pe Madian, cum poruncise Domnul lui Moise, si au ucis pe toti cei de parte barbateasca.
8. Împreuna cu ucisii lor au cazut si regii madianiti: Evi, Rechem, Tur, Hur si Reba - cinci regi madianiti - si Valaam, fiul lui Beor, a cazut de sabie, împreuna cu ucisii acelora.
9. Iar pe femeile Madianitilor si pe copiii lor le-au luat fiii lui Israel în robie; si toate vitele lor, toate turmele lor si toate avutiile lor le-au luat prada.
10. Toate cetatile lor din tinuturile lor cu toate satele lor le-au ars cu foc.
11. Toata prada si tot ce-au apucat de la om pâna la dobitoc au luat cu ei.

12. Robii, prada si cele apucate le-au dus la Moise, la preotul Eleazar si la obstea fiilor lui Israel, în tabara din sesul Moabului, care este lânga Iordan, în fata Ierihonului.
13. În întâmpinarea lor au iesit din tabara Moise, Eleazar preotul si toate capeteniile obstii.
14. Atunci s-a mâniat Moise pe capeteniile ostirii, pe capeteniile miilor si pe sutasii care se întorsesera de la razboi, si le-a zis Moise:
15. "Pentru ce ati lasat vii toate femeile?
16. Caci ele, dupa sfatul lui Valaam, au facut pe fiii lui Israel sa se abata de la cuvântul Domnului, pentru Peor, pentru care a venit pedeapsa asupra obstii Domnului.
17. Ucideti dar toti copiii de parte barbateasca si toate femeile ce-au cunoscut barbat, ucideti-le.
18. Iar pe fetele care n-au cunoscut barbat, lasati-le pe toate vii pentru voi."


Iosua 8:

18. Atunci Domnul a zis catre Iosua: "Întinde mâna ta cu sulita asupra cetatii Ai, caci o voi da în mâinile tale si cei de la pânda vor iesi numaidecât de la locul lor!" Si si-a întins Iosua mâna cu sulita spre cetate.
19. Si atunci cei ce sedeau la pânda sculându-se numaidecât de la locul lor, când si-a întins el mâna, au alergat în cetate, au luat-o si i-au dat repede foc.
20. Atunci, uitându-se locuitorii cetatii Ai înapoi si vazând fum ridicându-se din cetatea lor spre cer, nu mai aveau încotro fugi, caci poporul care fugea spre pustiu se întorsese împotriva celor ce-i urmareau;
21. Si Iosua si tot Israelul, vazând ca cei ce sezusera în ascunzatoare luasera cetatea si ca din cetate se urca fum spre cer, s-au întors înapoi si au început sa ucida pe locuitorii din Ai.
22. Iar cei din cetate au iesit în întâmpinarea lor, asa ca Aitii se aflau în mijlocul taberei Israelitilor, dintre în care unii veneau dintr-o parte, iar altii din alta parte.
23. Si i-au ucis asa, încât n-a scapat cu viata nici unul din ei. Iar pe regele din Ai l-au prins viu si l-au adus la de Iosua.
24. Dupa ce fiii lui Israel au ucis pe toti barbatii din Ai, în câmpia dinspre pustiu si dealurile unde acestia îi urmarisera, si dupa ce acestia au cazut toti pâna la unul sub ascutisul sabiei, Israelitii s-au întors cu totii asupra cetatii Ai si au lovit-o cu ascutisul lui sabiei.
25. Iar toti locuitorii din Ai, barbati si femei, care au cazut în ziua aceea au fost douasprezece mii.

26. Si Iosua nu si-a lasat în jos mâna sa, pe care o întinsese cu sulita, pâna nu a dat pierzarii pe toti locuitorii din Ai.
27. Numai vitele si prada cetatii le-au împartit fiii lui Israel între dânsii, dupa cuvântul Domnului pe care-l spusese Domnul lui Iosua.

Ezechiel:

4. Şi i-a zis Domnul: Treci prin mijlocul cetăţii, prin Ierusalim, şi însemnează cu semnul crucii (litera "tau" care în alfabetul vechi grec avea forma unei cruci) pe frunte, pe oamenii care gem şi care plâng din cauza multor ticăloşii care se săvârşesc în mijlocul lui".
5. Iar celorlalţi le-a zis în auzul meu: "Mergeţi după el prin cetate şi loviţi! Să nu aveţi nici o milă şi ochiul vostru să fie necruţător!
6. Ucideţi şi nimiciţi pe bătrâni, tineri, fecioare, copii, femei, dar să nu vă atingeţi de nici un om, care are pe frunte semnul "+"! Şi să începeţi cu locul Meu cel sfânt!" Şi au început ei cu bătrânii, care erau înaintea templului.
7. Apoi le-a zis: "Întinaţi templul, umpleţi curţile cu ucişi şi ieşiţi!" Şi au ieşit şi au început să ucidă prin cetate.-In Adevarata Biblie oamenii nu vor mai fi invatati sa il ucida pe Iisus si pe cei care il urmeaza - crestini- ca si pe oricare alti "idolatrii" - alte religii

Deuteronom ( LEGE ! ):

Capitolul 13

1. "De se va ridica în mijlocul tău prooroc sau văzător de vise şi va face înaintea ta semn şi minune,

2. Şi se va împlini semnul sau minunea aceea, de care ţi-a grăit el, şi-ţi va zice atunci: Să mergem după alţi dumnezei, pe care tu nu-i ştii şi să le slujim acelora,

3. Să nu asculţi cuvintele proorocului aceluia sau ale acelui văzător de vise,

4. Domnului Dumnezeului vostru să-I urmaţi şi de El să vă temeţi; să păziţi poruncile Lui şi glasul Lui să-l ascultaţi; Lui să-I slujiţi şi de El să vă lipiţi.

5. Iar pe proorocul acela sau pe văzătorul acela de vise să-l daţi morţii, pentru că v-a sfătuit să vă abateţi de la Domnul Dumnezeul vostru,

6. De te va îndemna în taină fratele tău, fiul tatălui tău, sau fiul mamei tale, sau fiul tău, sau fiica ta, sau femeia de la sânul tău, sau prietenul tău care este pentru tine ca sufletul tău, zicând: Haidem să slujim altor dumnezei, pe care tu şi părinţii tăi nu i-aţi ştiut,

8. Să nu te învoieşti cu ei, nici să-i asculţi; să nu-i cruţe ochii tăi, să nu-ţi fie milă de ei, nici să-i ascunzi;

9. Ci ucide-i; mâna ta să fie înaintea tuturor asupra lor, ca să-i ucidă, şi apoi să urmeze mâinile a tot poporul.

- Dumnezeu va porunci doar ceea ce a predicat Iisus: IUBIREA SI IERTAREA in relatiile intre oameni.

Vestea buna este ca societatea va avea la baza alte principii, va fi pace intre popoare, iar istoria adevarata a omenirii va iesi la iveala.
Pentru poporul roman, care este rastignit de 2000 de ani, vestea buna este ca ne vom recupera teritoriile pe care le-am avut pe vremea lui Burebista.
Se va descoperi adevarata istorie: se va recunoaste ca pamantul strabunilor nostri era Edenul, Adam a fost creat pe pamantul nostru, Tracia este leaganul intregii omeniri si al Europei, iar Romania - desi in prezent ni se pare incredibil - va fi leaganul de spiritualitate al omenirii.


21 Mar 2011, 13:55
Profil
Administrator
Avatar utilizator

Membru din: 16 Mar 2006, 16:44
Mesaje: 3471
Locaţie: Montreal, Canada
Mesaj Re: Adevarata Biblie!
Astea din ce film sunt? :lol:


21 Mar 2011, 14:43
Profil WWW
Membru Senior
Avatar utilizator

Membru din: 09 Apr 2006, 10:56
Mesaje: 1091
Mesaj Re: Adevarata Biblie!
#-o
Fiti mai explicit si incercati mesaje mai scurte.
Nu prea am inteles care este mesajul dvs. Cred ca nu incercati sa ne spuneti ca Biblia a fost falsificata!


21 Mar 2011, 17:32
Profil
Membru Senior
Avatar utilizator

Membru din: 03 Noi 2008, 21:52
Mesaje: 838
Locaţie: Timisoara
Mesaj Re: Adevarata Biblie!
Ioan scrie:
Astea din ce film sunt? :lol:

Nu e film..din pacate...este o fantasmagorie de prost gust!


21 Mar 2011, 20:31
Profil
Membru Senior
Avatar utilizator

Membru din: 17 Mar 2006, 08:16
Mesaje: 3230
Locaţie: Bucuresti
Mesaj Re: Adevarata Biblie!
gudronul
ce doriti sa ne transmiteti?


22 Mar 2011, 12:55
Profil
Membru Senior
Avatar utilizator

Membru din: 03 Noi 2008, 21:52
Mesaje: 838
Locaţie: Timisoara
Mesaj Re: Adevarata Biblie!
MariaB scrie:
gudronul
ce doriti sa ne transmiteti?

Va zic eu...aiureli si fantasmagorii!


23 Mar 2011, 13:12
Profil
Membru
Avatar utilizator

Membru din: 21 Apr 2011, 12:08
Mesaje: 34
Locaţie: Oradea
Mesaj Re: Adevarata Biblie!
"Adevarata biblie" este de fapt biblia new age.. doctrina luciferica care incearca sa-i insele pana si "pe cei alesi, daca ar putea..".
Dumnezeu vede totul insa si fiecare isi va primi rasplata dupa faptele sale.


28 Apr 2011, 12:26
Profil
Membru Senior
Avatar utilizator

Membru din: 11 Noi 2014, 15:33
Mesaje: 174
Mesaj Re: Adevarata Biblie!
Oare profetia aceasta este mai corecta decat Domnul cand zice "nu veti sti ziua intoarcerii Mele!"?

_________________
Din gura pruncilor şi a celor ce sug ai săvârşit laudă, pentru vrăjmaşii Tăi, ca să amuţeşti pe vrăjmaş şi pe răzbunător. (Ps 8,2)


17 Noi 2014, 19:33
Profil
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron
Realizat cu phpBB © phpBB Group.
Design Vjacheslav Trushkin.
Translation/Traducere: phpBB România