Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Cuvantul Domnului, sa luam aminte. 
Autor Mesaj
Membru nou
Avatar utilizator

Membru din: 06 Ian 2014, 15:05
Mesaje: 1
Mesaj Cuvantul Domnului, sa luam aminte.
As dori sa va aduc la cunostinta mesaje de la Tatal, Fiul si Maica Sa, Sfanta Marie, daca nu cumva le stiati, insa poate nu toti. Ma adresez tuturor, in sensul de-a ne ruga fiecare pt. intreaga lume,dupa fire, la rugamintea Domnului nostru Isus. Cititi va rog cat mai multe astfel de mesaje pt. a va lamuri.
Aceste mesaje( recente + arhiva = http://avertisment.ucoz.com/load) le gasiti aici:

http://avertisment.ucoz.com/news/

Indemn la rugaciune:

Mesaj, vineri 27 iulie 2012 18:30 ( extras )
…Armata Mea este deja formată şi este unită prin puterea Duhului Sfânt, care se răspândeşte ca fulgerul prin întreaga lume.
Pentru cei care acum Îmi urmează îndrumările, chiar dacă credeţi că lucraţi în grupuri mici, trebuie să ştiţi că Armata Mea numără în momentul de faţă peste 25.000 de soldaţi loiali, care primesc zilnic Cruciada Mea de Rugăciuni.
Devotamentul vostru faţă de Mine, iubitul vostru Isus, îmi aduce atât de multă mângâiere si bucurie, pentru că rugăciunile voastre salvează milioane de suflete în fiecare secundă a zilei.
Dacă aţi putea vedea recunoştinţa lor (a sufletelor), aţi înţelege puterea rugăciunilor şi niciodată nu aţi înceta să vă rugaţi continuu, atât este de mare puterea ei.
Armata voastră se măreşte zilnic. Prindeţi-vă de mâna Mea până vom ajunge la armata pe care Mi-o doresc, de 20 de milioane de persoane care să poarte bătălia împotriva antichristului.
Când numarul celor din armata mea va ajunge la 20 de milioane, îl voi înmulţi în miliarde. Şi când asta se va întâmpla, Bestia va fi în sfârşit distrusă.
Aceasta este promisiunea Mea. În număr mare, plini de Dragostea Sa Divină, copii Lui Dumnezeu vor ditruge răul…

In arhiva, de la inceput (Noiembrie 2010 pâna în decembrie 2010), gasiti punctul de plecare a acestor mesaje:
Introducere
Era 3 dimineaţa în data de 9 noiembrie 2010, când Maria s-a trezit subit. În momentul în care s-a uitat la ora afişată cu roşu, pe ecranul digital al ceasului de lângă pat, a realizat că îşi simţea corpul diferit, ca într-o stare de imponderabilitate şi simţea o senzaţie de furnicături în stomac care păreau să-i traverseze corpul din cap până-n picioare atingând fiecare nerv şi muşchi.
Aprinzând lampa de lângă pat, nişte senzaţii puternice, deopotrivă fizice şi psihice, ca nişte valuri de electricitate, i-au străbătut întreg trupul. Confuză şi copleşită s-a ridicat în şezut. A fost imediat atrasă către un portret al Lui Isus aşezat pe noptiera de lângă patul ei.
Faţa din imagine a început să se schimbe, parcă a devenit vie. Buzele Lui au început să se mişte ca şi cum ar fi vorbit. Faţa Lui era animată de diferite expresii de afecţiune, îngrijorare şi compasiune, transpuse în întreaga imagine. Chiar dacă ea nu Îi putea auzi vocea, ştia instinctiv că El dorea să comunice cu ea.
A ştiut imediat că aceasta era o prezenţă divină. Paradoxal, ea simţea un calm liniştitor ce contrasta cu atmosfera supranaturală din cameră. Tremurând, în timp ce lacrimile îi curgeau pe obraz, ea a devenit ca un copil mic în faţa Lui. Apoi, ea a simţit acest impuls să scrie tot ceea ce simţea că îi spune Isus.
Fără să se gândească şi-a dat seama că o uşă tocmai s-a deschis. Ceva în interiorul ei s-a trezit şi nu se mai putea întoarce.
Luând un plic vechi şi un pix de lângă pat cuvintele au început să prindă contur în mintea ei.
A scris ce a auzit, aşa cum i-a fost dictat, într-o manieră blândă dar autoritară. Când pixul a atins foaia, fiecare cuvânt s-a format clar, precis şi fără pauză.
Primele cuvinte pe care le-a scris au fost ”Voinţa ta este poruncă pentru mine”. Fără să înţeleagă de ce a scris asta, ea a ştiut, în inima ei, că era un răspuns firesc şi spontan. Cumva a ştiut că acestea erau primele cuvinte care trebuiau scrise. Şi atunci a venit primul mesaj dat ei de către Isus Cristos.
Mesajul care i-a fost dictat conţinea 745 de cuvinte şi a durat exact 7 minute să le scrie cuvânt cu cuvânt de la început la sfârşit.
În dimineaţa următoare, la lumina rece a zilei, ea a fost copleşită de senzaţia irealităţii. Încet a realizat că ceea ce s-a întâmplat în timpul nopţii a fost foarte real şi atunci a citit mesajul. Tremurând din cauza şocului şi a neîncrederii, lacrimile au început să curgă, în timp ce, încet, a acceptat adevărul.
Maria, o femeie inteligentă, mamă a patru copii, a dus o viaţă activă şi împlinită. Obişnuită să se ocupe de treburile zilnice, ea ar fi fost prima care să renege asemenea lucruri. Ea ştia în inima ei nu doar că nu şi-ar imagina acel mesaj, dar că nici nu ar avea capacitatea de a produce un asemenea manuscris.
Neliniştită ea a ridicat din nou icoana Lui Isus şi s-a uitat la ea, aşteptând, provocând imaginea să se mişte din nou. Şi s-a mişcat. De data aceasta a plâns şi i-a cerut Lui Isus un semn care să-i arate dacă toate acestea erau doar în imaginaţia ei.
Era ora 11 dimineaţa. Icoana s-a schimbat din nou, iar faţa Lui Isus a prins din nou viaţă. Era îmbrăcat în alb cu o dantelă aurie la gât. Avea faţa alungită şi slabă. Avea păr brun roşcat, ondulat, până la umeri, ochi albaştri pătrunzători şi era înconjurat de o lumină orbitoare şi penetrantă. Această lumină, spune Maria, este foarte puternică. El s-a uitat la ea cu duioşie, îngrijorare, compasiune şi cu o adâncă iubire. Apoi El a zâmbit.
Corpul ei a simţit din nou acele furnicături şi acea imponderabilitate. Ea a scris următorul mesaj, unul privat, mult mai scurt faţă de cel din noaptea trecută. De această dată, Isus i-a spus să nu îi fie frică, căci, da, El comunica cu ea. El a îndemnat-o să nu fugă şi să fie puternică. El a liniştit-o că nu îşi imagina cele întâmplate.
Şi aşa au început mesajele, chiar dacă la început Maria nu înţelegea despre ce erau şi ce semnificaţie aveau. Ea era înspăimântată de reacţia publicului la acele mesaje şi s-a liniştit când Isus i-a spus că El doreşte ca ea să rămână ascunsă din mai multe motive.
Când a început să realizeze că mesajele erau într-adevăr autentice, chiar dacă ea spera să nu fie, şi-a asumat faptul că era o altă vizionară.
Dar nu era aşa în acest caz. Isus i-a spus cine era ea de fapt. El i-a spus că ea era profetul timpului din urmă (un termen pe care ea nu îl auzise până acum) şi că nu a fost aleasă.
Ea a fost trimisă ca al 7-lea mesager ca să comunice, în numele lui Isus, peceţile conţinute în Cartea Revelaţiilor, ca să pregătească lumea pentru A Doua Lui Venire. De atunci ea a primit câte un mesaj aproape zilnic de la Isus Cristos. Unele mesaje i-au fost date de către Fecioara Maria, Maica Lui Dumnezeu, care i-a comunicat Mariei un nou titlu prin care îşi doreşte să fie cunoscută, Mama Salvării.
Primul mesaj pe care l-a primit de la Dumnezeu Tatăl a fost în iunie 2011. Chiar înaintea primirii acestui mesaj, ea a primit un mesaj de la Duhul Sfânt care anunţa că Dumnezeu Tatăl dorea să comunice cu ea.
Ea tremura în timpul scrierii acelui mesaj, nu din cauză că îi era frică, ci din cauza puterii Lui şi a iubirii pure pe care El o are pentru întreaga omenire. În primul rând, El i-a explicat de ce a creat lumea. A fost pentru a putea avea o familie.
Maria este romano-catolică dar a mărturisit că până să primească mesajele nu era o practicantă foarte devotată. Credea în Dumnezeu dar nu era devotată în sensul tradiţional. Deşi în lunile dinaintea mesajelor ea a simţiţi o reînnoire spirituală şi a avut viziuni private cu Maica Sfântă, ea a ţinut toate acestea secret.
Ca un rezultat al acestor apariţii a început să se roage mai mult şi să recite Sfântul Rozar. Când Maica Sfântă i-a dat primul mesaj, pe care ea l-a scris dar nu a înţeles ce înseamnă, a fost în timpul recitării Rozarului, în faţa unei statui a Doamnei Noastre, pe data de 8 noiembrie 2010.
Mariei i s-a spus că A Doua Venire al Lui Cristos este iminentă şi că ea este ultimul mesager, ultimul profet. I s-a spus că este al 7-lea Mesager, al 7-lea Înger, care va anunţa lumii conţinutul Peceţilor din Cartea Revelaţiei pe măsură ce ele sunt deschise de către Mielul lui Dumnezeu, Isus Cristos.
Mesajele care îi sunt date sunt cuprinse în Cartea Adevărului, prezisă în Cartea lui Daniel pentru sfârşitul timpurilor.
Ele sunt date lumii ca să ajute la răspândirea convertirii, astfel ca toţi copiii Lui Dumnezeu să poată fi salvaţi din ghearele anticristului care urmează să apară curând în lume.
Ea spune că Dumnezeu vrea să-i salveze pe toţi, inclusiv pe păcătoşii îndărătnici. Toţi cei care sunt salvaţi vor intra într-un Nou Paradis pe Pământ unde vor avea o minte, un corp şi un suflet. Ei vor trăi în splendoare, iubire, pace, armonie şi nu vor avea nevoie de nimic. Aceasta este moştenirea pe care a promis-o Dumnezeu tuturor copiilor Săi.
Va depăşi orice ne-am putea imagina, spune ea, însă doar cei care se întorc spre Dumnezeu şi Îi cer iertare vor putea intra.
Ei vor avea viaţă veşnică.
Dacă Îl refuză pe Dumnezeu vor fi aruncaţi în focul iadului împreună cu anticrist, profetul fals şi toţi cei care îl urmează pe Satana.
Şi nu avem prea mult timp.
DESPRE CARTEA ADEVĂRULUI
Cartea Adevărului este menţionată în Daniel 10.21. Aici se face referire la această misterioasă Carte a Adevărului. Gabriel îi explică lui Daniel că tot ce i-a fost revelat despre viitor şi despre Sfârşitul Timpurilor se află în cartea adevărului. Lui Daniel i se spune să sigileze cartea căci trebuie lăsată pentru o altă perioadă, numită ” Sfârşitul Timpului ”.
….
-------------------------------------------------
Personal, am extras cateva idei, din teme importante:

Anticristului si razboiul mondial.
vineri 20 iulie 2012, 17:46
Draga mea fiică iubită, cei trei ani şi jumătate rămaşi din Perioada Strâmtorării, vor începe în decembrie 2012.
Aceasta este perioada în care Anticristul va apărea ca un erou militar.
Sufletul lui aparţine deja Satanei, care deţine fiecare parte din el.
Puterile de care dispune, vor face ca în timp, el să fie văzut de oameni nu doar ca om al păcii, ci şi chiar ca fiind Eu, Isus Cristos, Salvatorul Omenirii.
Cu timpul, ei vor crede de asemenea că el, Anticristul, a fost trimis să vestească A Doua Venire.
vineri 13 iulie 2012, 16:25
După Războiul Mondial va urma foametea şi apoi urgiile, însă rugăciunile pot domoli pedeapsa.
Vineri, 1 iunie 2012, 20:15
Draga Mea fiică iubită, anticristul deja pregăteşte planul său de pace, pe care-l va prezenta în curând, după ce războaiele se vor extinde în Orientul Mijlociu şi când durerea şi suferinţa cumplită vor lăsa să se creadă că nu există niciun semn de speranţă.Atunci el va apărea deodată şi se va arăta lumii ca un om al păcii, o bijuterie sclipitoare, care va scânteia în mijlocul întunericului.
Când va apărea, el va fi văzut ca unul dintre cei mai carismatici politicieni din toate timpurile. Personalitatea sa atrăgătoare, plăcută şi grijulie va păcăli pe majoritatea oamenilor.
luni, 5 noiembrie 2012, ora 18:50
Pământul va geme de durere, în timp ce anticrist își pregătește intrarea
Nu numărul celor care vor primi Cartea Adevărului sau mesajele Mele este important, ci numărul celor care recită Rugăciunile Mele Cruciadă.
Rugăciunile vor slăbi puterea anticristului.

Noul Paradis
Marţi, 15 octombrie 2012, 23:30
În Noul meu Paradis ei vor deveni trupuri nemuritoare perfecte. Cei de pe pământ vor deveni nemuritori la A Doua Venire, într-o clipită.
Vineri, 12 Octombrie 2012, 21.15
Vor fi nivele diferite în Noul Paradis al celor 12 naţiuni. În partea de jos vor fi oraşe şi sate, toate lucrând într-o armonie de pace, iubire, fericire şi mulţumire. Niciunul nu va dori altceva. Eu voi fi Regele lor, Stăpânul lor şi voi domni peste ei, într-o Uniune Mistică.
Apoi vor fi nivele mai înalte. Acestea vor ţine toate naţiunile unite, în uniune cu Învăţăturile Mele şi toţi oamenii vor fi într-o armonie totală unii cu alţii, împreună cu fiarele pământului, fie ele mari sau mici.
Toate vor supravieţui hrănindu-se din Copacul Vieţii. Nimeni nu va suferi de foame.
Apoi vor fi guvernele naţiunilor. Ei se vor asigura ca totul să fie în concordanţă cu Învăţăturile Mele. Guvernele Mele vor fi conduse de către sfinţii şi apostolii Mei.

De Credinta…
Vineri, 23 Noiembrie 2012, 21:45
Preaiubiţii mei preoţi şi slujitori sfinţiţi nu vă temeţi de Cuvântul Meu
Sâmbătă, 20 octombrie 2012, 22:30
Mulţi creştini buni şi devotaţi vor continua să respingă Cuvântul Meu, chiar până la sfârşit.

P.S.
Sunt ortodox si cred in aceste mesaje, de mai sus,
la fel de mult ca in cele transmise la Pucioasa, la noi, pentru poporul roman in special, pentru o lucrare asemanatoare. Le gasiti aici: http://www.noul-ierusalim.ro/index2.htm, mergi la Cuvantul Lui Dumnezeu> Cuvantul actual.


09 Ian 2014, 13:34
Profil
Membru Senior
Avatar utilizator

Membru din: 11 Noi 2014, 15:33
Mesaje: 174
Mesaj Re: Cuvantul Domnului, sa luam aminte.
Multi oameni vad pe Dumnezeu si pe Fecioara Maria, si pe Sfintii Apostoli, Cei doi Arhangheli, Armata Cerurilor precum si pe ceilalti Sfinti. Dar ca intelegi asemenea Sfintilor Apostoli ceea ce au de spus, Cuvantul Domnului, nu putem sti sigur.
Conform Bisericii Ortodoxe si a Bisericii Catolice insa ierarhia in Cer este evidenta.
Aceste viziuni ii indeamna pe oameni la razboi si sa ia judecata in mainile lor. Ceeace Parintele Arsenie Boca, cel de la care porneste ideea ca Romania va fi gazda celei de-a doua veniri a lui Iisus Hristos, omul este chemat de Dumnezeu sa sufere si sa se mantuiasca. Vorbeste despre grele incercari pentru credinta poporului Roman din partea celui potrivnic (care este si viclean, doar o stare de bine nu inseamna a vorbi cu Dumnezeu; precum si de natura divina, fost inger, deci orice experienta extrasenzoriala nu inseamna Cuvant Sfant), dar poporul trebuie sa isi intareasca credinta si sa se roage.
Tot Parintele Arsenie Boca vorbeste despre sansa spre mantuire in fata oricarei aversiuni, fara a raspunde sau a se feri din calea aversiunii. Asa au facut si Sfintii Apostoli, niciodata nu vorbeste despre supravietuire sau despre lupta in alt fel decat prin credinta, nu cruciada, nu cucerire.
Nu stiu de ce as crede aceste persoane care au fost contactate (nu stiu de cine) cu mesaje amenintatoare, care incalca textul Biblic prin indemne la supravietuire ("cine isi apara viata si-o va pierde; cine ma urmeaza pe Mine si-o pastra in veci" - Domnul Dumnezeu s-a lasat prins, si ne-a aratat calea, si noua si Sfintilor Martiri care prin suferinta multe minuni au savarsit), care insinueaza cum ca oamenii sunt chemati sa ia locul Ingerilor, care sustin ca Iisus Hristos nu judeca pe oameni (pe unul dintre hoti, in momentul crucificarii, nu l-a iertat, mai tineti minte?).

Dumnezeu ne avertizeaza si de falsii profeti care vor veni cu putin timp inainte de Venirea Lui, asa ca va sfatuiesc sa fim mai precauti in mesajele pe care le consideram divine, atata timp cand tin de cucerirea fizica a lumii si uita de nevoia de mantuire (care implica corectare, schimbare) a omului ceruta de Dumnezeu Innascut, Iisus Hristos. Cand vad oameni care in fata opozitiilor se plang si se autovictimizeaza prin inchisori in timp la cazne mult mai mari Sfinitii si Sfintele nu au comentat, nu au facut compromisuri ca sa scape, nu au amenintat, nu au judecat, nu ii iau de profeti ci doar de oameni in posesiunea unor mesaje de a caror natura nu stiu sa ma pronunt (Biserica stie mai bine).

"20 de oi vor invinge 80 de lupi, dar 20 de lupi vor fi invinsi de 80 de lupi."

Cand oamenii zbiara cat pot "eu cred!!!" pot dovedi mai degraba ca au devenit prea constienti si prea increzuti in credinta sau chiar si sfintenia lor si sunt sub grele tentatii din partea celui viclean. Ma rog pentru mantuirea sufletelor lor.
"Cred Doamne, ajuta necredintei mele!" Oare acesti profeti noi sunt mai presus decat Sfanta Biblie?

Dumnezeu vine, si nu cred ca asteapta de la noi sa ii aratam cat de violenti putem fi, ci cum si cat ne-am mantuit de orgoliul in care am cazut intaia data prin tentatia si pacatul celui necurat ce pangarise Raiul. Dumnezeu ne da scuza credibilitatii, dar nu iarta pacatele noastre decat in masura in care distanta de la omul orgolios si increzut al pacatului originar pana la ceeace suntem azi, fiecare individual, este suficient de mare incat iertarea Sa sa nu ne puna in primejdia coruptiei din partea celui viclean care evident ne anunta ca nu mai exista cu putin inainte sa vina sa ne muste. Muscatura dulce la inceput, veninoasa si intoxicanta in miez, si mortala abia pe la sfarsit.

Dumnezeu sa ne ierte indraznelile si sa ne ajute in indreptare pentru ca nu mai avem mult, este adevarat.

_________________
Din gura pruncilor şi a celor ce sug ai săvârşit laudă, pentru vrăjmaşii Tăi, ca să amuţeşti pe vrăjmaş şi pe răzbunător. (Ps 8,2)


24 Noi 2014, 16:36
Profil
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron
Realizat cu phpBB © phpBB Group.
Design Vjacheslav Trushkin.
Translation/Traducere: phpBB România